Vinduer

Bredt udvalg af vinduer – Steff Byg A/S

Der kan være mange penge at spare på varmeregningen ved at skifte sine nuværende ruder ud med et energibesparende alternativ. Flere undersøgelser viser desuden, at ejendommens vinduer kan have en stor betydning for boligkøbere i forbindelse med et eventuelt salg. Der er derfor al mulig grund til at udskifte nedslidte eller forældede ruder med isolerede vinduer i en stilart, som passer til ejendommen. Hos Steff Byg A/S har vi et bredt udvalg af moderne vinduer, som både kan reducere din varmeregning og øge ejendommens værdi, og som er produceret af anerkendte danske og internationale producenter.

Vinduer – både til private og erhverv

Er det på tide at udskifte en eller flere vinduer i privaten eller virksomhedslokalerne, har vi hos Steff Byg A/S mere end 60 års erfaring som tømmerhandel og trælast. Vi forhandler blandt andet træ-alu vinduer, småsprossede vinduer, kassevinduer og mange, mange andre rudetyper. På denne måde kan du med sikkerhed altid finde det, du leder efter ifm. såvel nybyggeri som renovering. Har du en forespørgsel på en specifik type eller produkt, som vi mod forventning ikke har på lager, forsøger vi at bestille det pågældende produkt hjem til dig hurtigst muligt uden beregning, så du hurtigt kan komme videre med dit projekt.

Vores trælast leverer både løsninger til private og erhverv, der stiller høje krav til både kvalitet, leveringstid og ikke mindst pris. Da vi er en del af XL-BYG, kan vi nemlig trække på et utal af leverandører i ind- og udland, hvilket sikrer dig et alsidigt sortiment, som hele tiden udvides med nye varenumre fra alverdens producenter – selvfølgelig til konkurrencedygtige priser, der er til at betale. Uanset om du blot er på udkig efter et parti vinduer til privaten eller en omfattende firmaaftale til en entreprise, står vi klar til hjælpe dig eller din virksomhed i mål med holdbare og slidstærke vinduer, som holder på varmen, så du undgår at fyre for fuglene.

Find dine nye vinduer i vores tømmerhandel i Esbjerg

Hos Steff Byg A/S lægger den personlige kundekontakt os meget på sinde, og derfor er vi altid glade for at byde vores kunder fra Jylland, herunder særligt byerne Esbjerg, Ribe og Varde, velkommen i vores rummelige tømmerhandel. Her står vores kompetente og erfarne medarbejdere til rådighed og svarer gerne på spørgsmål om alt fra materialevalg til garantier. Vi har altid kunden i fokus, hvilket helt konkret betyder, at du altid kan forvente en ærlig og trofast sparringspartner, der arbejder hårdt for at tilbyde dig kvalitetsprodukter til rigtig gode priser.

Ønsker du et godt tilbud på splinternye vinduer til din ejendom eller virksomhedens lokaler, finder du hos os i Steff Byg A/S et stort sortiment af forskellige ruder med forskellige mål. Kig forbi vores tømmerhandel i Esbjerg til en ganske uforpligtende snak omkring dine muligheder, eller ring til os på telefon 75 45 98 00. Du kan også altid sende os en mail på firma@steff-byg.dk.

Kundeservice

Kontor & Udstilling

  • Mandag 06:30 - 20:00
  • Tirsdag - Fredag 06:30 - 17:30
  • Lørdag 08:00 - 12:00

Lager & Proffcenter

  • Mandag - Fredag 06:30 - 16:30
  • Lørdag 08:00 - 12:00
  • Søndag Lukket

SÆRLIGE ÅBNINGSTIDER