Nyt tag

Køb dit nye tag hos Steff Byg A/S

Før eller siden er det nødvendigt at skifte husets eller virksomhedens tag – oftest grundet vind, vejr og almindeligt slid. Et nedslidt tag kan både være utæt og udvikle råd, ligesom tagstene kan rive sig løse og falde ned. Er husets tag gammelt og slidt, kan det således være en rigtig god idé at skifte det ud med et nyt et af slagsen – både for sikkerhedens skyld, men så sandelig også hvis du går med planer om at sælge boligen inden for den nærmeste fremtid. Undersøgelser viser nemlig, at husets tag kan sikre en højere salgspris. Hos Steff Byg A/S tilbyder vi et bredt udvalg af forskellige tagtyper.

Nyt tag – massevis af forskellige materialer

Går du med planer om at lægge nyt tag, er der en række overvejelser, du skal gøre dig, herunder særligt i relation til materialevalg. Valget af materiale til dit nye tag afhænger nemlig af en lang rækker forhold – alt fra budget til husets øvrige stilart. Hos Steff Byg A/S er vi leveringsdygtige ift. stort set alle slags tagtyper. Vi forhandler både tegl, betontegl, skifer, eternit, tagpap og zinktag, hvorfor du med stor sandsynlighed finder lige netop det materiale, du leder efter. Dette skyldes blandt andet, at vi som medlem af XL-BYG har adgang til et bredt netværk af både danske og internationale leverandører af tagløsninger til særdeles konkurrencedygtige priser.

Vi er både eksperter, når det kommer til valg af tagmaterialer til private og erhverv i Jylland, herunder primært byerne Esbjerg, Ribe og Varde. Uanset om det er dit eget hus, sommerhuset eller virksomhedens lokaler, finder du således altid en holdbar og solid løsning, der holder vind og vejr ude. Har du særlige ønsker til producent eller materiale, er vi altid lydhøre, og skulle vi mod forventning ikke have din foretrukne tagtype på lager, forsøger vi naturligvis at bestille den hjem til dig i tide, så du kan komme i mål med dit projekt derhjemme eller på byggepladsen.

Få gode råd om dit nye tag i vores byggemarked

Er du i tvivl om, hvilket materiale der passer til lige netop din ejendom, er du mere end velkommen til at slå et smut forbi vores byggemarked i Esbjerg, hvor vores dygtige og imødekommende medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde en passende løsning, som lever op til dine krav, ønsker, behov og budget. Vores fokus er at give alle kunder, både nye og gamle, private og erhverv, en god oplevelse, og derfor ligger det os meget på sinde at yde en god service – hver gang.

Søger du et rigtig godt tilbud på et nyt tag, står vi klar til at hjælpe dig valg af materialer og andre spørgsmål, du måtte have i forbindelse hermed. Vi bestræber os altid på at levere en kvalitetsløsning, hvilket inkluderer materialer i høj kvalitet og kompetent, fagkyndig rådgivning og vejledning. Kig forbi vores trælast, eller kontakt os på telefon eller på telefon 75 45 98 00. Du er tillige mere end velkommen til at skrive til os på firma@steff-byg.dk.

Kundeservice

Kontor & Udstilling

  • Mandag 06:30 - 20:00
  • Tirsdag - Fredag 06:30 - 17:30
  • Lørdag 08:00 - 12:00

Lager & Proffcenter

  • Mandag - Fredag 06:30 - 16:30
  • Lørdag 08:00 - 12:00
  • Søndag Lukket

SÆRLIGE ÅBNINGSTIDER