Inspiration

Få inspiration til dit byggeprojekt

Er du gør-det-selv-typen, eller arbejder du professionelt som håndværker, finder du på denne side inspiration til alverdens byggeprojekter – alt lige fra gulv til tag. Vi lægger stor vægt på altid at yde en exceptionel kundeservice, der sikrer, at vores kunder får en oplevelse ud over det sædvanlige, og derfor har vi her samlet en oversigt over forskellige materialer, rum og designs med massevis af billeder, så du eksempelvis selv kan vurdere, hvilket materiale du foretrækker til husets tag eller badeværelsets gulv.

Bliv inspireret – alt fra metal til marmor

Der findes ikke to, som er ens, når det kommer til stil og smag i valget af materialer til såvel køkken som badeværelse. Netop af denne grund finder du på denne side et stort udvalg af forskellige inspirationssider, hvor du kan gennemse billeder fra forskellige rum, designet og udført i udvalgte materialer, herunder eksempelvis metal, marmor, beton og træ. På denne måde kan du finde inspiration til et kommende byggeprojekt i dit hjem eller virksomhed og måske bruge billederne som rettesnor ift. det færdige resultat.

Skulle du forelske dig i et eller flere af de mange forskellige designs og stilarter, har vi naturligvis de materialer og produkter, du skal bruge for at kunne lave et lignende rum med tilsvarende elementer og designs. Vi har i alt mere end 60 års erfaring i branchen, hvorfor du med os som sparringspartner får adgang til et stort netværk af anerkendte leverandører i ind- og udland, som sikrer dig et gennemført rum – uanset om det er et nyt badeværelse eller køkken, som er på tegnebrættet.

Før byggedrømmen ud i livet

Der kan ofte være langt fra drøm til virkeligheden, og mange får aldrig rigtig gennemført byggeplanerne, da det kan være vanskeligt at forholde sig til noget, der ligger måneder og flere hundredtusinder kr. ude i fremtiden. Det har vi med denne side forsøgt at afhjælpe ved at stille billeder af lokaler og materialer til rådighed, så du ved selvsyn kan se, hvorvidt den pågældende løsning er noget for dig eller ej. På denne måde undgår du at gå galt i byen med et materialevalg, der måske ikke passer ind i husets øvrige stilart alligevel

Har du fundet en løsning, som tiltaler dig, og er du klar til at føre byggedrømmen ud i livet? Vi står klar til at hjælpe dig med at gå fra plan til virkeligheden, og vi står i denne forbindelse selvfølgelig til rådighed med gode råd og kompetent vejledning, så du altid ender med et resultat, der opfylder dine krav, ønsker og behov ned til den mindste detalje.

Ønsker du hjælp til at finde den rette løsning til virksomheden eller privat, kan du altid kontakte os for et ganske uforpligtende tilbud. Hos Steff Byg A/S lægger vi stor vægt på kvalitet i alle henseender – lige fra selve produkterne til den gode service, du som kunde er garanteret i vores tømmerhandel. Sving forbi vores tømmerhandel i Esbjerg og tag en snak med vores fagkyndige medarbejdere. Eller ring til os på telefon 75 45 98 00. Alternativt kan du altid kontakte os på firma@steff-byg.dk.

Kundeservice

Kontor & Udstilling

  • Mandag 06:30 - 20:00
  • Tirsdag - Fredag 06:30 - 17:30
  • Lørdag 08:00 - 12:00

Lager & Proffcenter

  • Mandag - Fredag 06:30 - 16:30
  • Lørdag 08:00 - 12:00
  • Søndag Lukket

SÆRLIGE ÅBNINGSTIDER