Døre

Find dine nye døre hos Steff Byg A/S

Der kan være mange gode grunde til, at du har brug for nye døre. Måske har I haft uvelkomne gæster på besøg? Er I i gang med at renovere ejendommen ifm. salg eller udleje? Eller trænger jeres nuværende døre bare til en udskiftning efter mange års slid? De seneste par år har rigtig mange danskere fået øjnene op for fordelen i at vælge energibesparende løsninger, der reducerer varmetabet og dermed varmeregningerne. Uanset om du er på udkig efter en særlig dørtype til specifikke rum eller lokaler, står vi hos Steff Byg A/S klar til hjælpe dig godt videre med en holdbar, moderne løsning, som kan holde kulden og uvedkommende fra døren.  

Døre til private og erhverv

Hos Steff Byg A/S har vi i mere end 60 år leveret kvalitetsløsninger til både private og erhverv, herunder alt fra hoveddøre til altandøre. I vores velassorterede trælast i Esbjerg finder du således alverdens dørtyper – både til dit privat hjem og lokalerne i virksomheden. Som en del af XL-BYG har vi nemlig adgang til et bredt netværk af leverandører, hvilket sikrer dig høj kvalitet til en fair pris, der er til at betale. Skulle vi mod forventning ikke have din ønskede dørtype på lager, gør vi gerne alt, som står i vores magt, for at bestille den hjem, så du kan komme videre med dit projekt. God service lægger os nemlig meget på sinde, hvorfor du altid kan forvente en lydhør samarbejdspartner, der arbejder hårdt for at gøre dig tilfreds.

Er du i færd med at bygge dit eget hus, eller beskæftiger din virksomhed sig med nybyggeri, står vi klar til at hjælpe med at finde de helt rette byggematerialer til formålet, herunder naturligvis også de rigtige døre, som både passer til ejendommens udtryk og opfylder mere funktionelle krav. Er du i tvivl om, hvilken dør du har brug for, er du mere end velkommen til at kigge forbi til en uforpligtende snak i vores byggemarked. Her står vores imødekommende og erfarne medarbejdere klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, der opfylder dine krav til funktionalitet, udseende og budget.

Køb døre i vores byggemarked

Hos Steff Byg A/S servicerer vi kunder fra hele Jylland, herunder særligt byerne Esbjerg, Ribe og Varde. Ønsker du at se vores løsninger, eller har du spørgsmål til en eller flere af vores lagerførte døre, er du mere end velkommen til at besøge vores byggemarked i Esbjerg. Vi bryster os af exceptionel service i øjenhøjde, så du altid får tilbudt en skræddersyet løsning, der tager udgangspunkt i dine krav, ønsker og behov Det, mener vi, er vejen til det bedste, håndværksmæssige resultat.

Er du på udkig efter nye døre til hjemmet eller firmaet, har vi hos Steff Byg A/S et bredt udvalg af forskellige løsninger, som sikrer dig et trygt og pænt hjem. Besøg os i Esbjerg, eller kontakt os på telefon 75 45 98 00 eller via mail på firma@steff-byg.dk.

Kundeservice

Kontor & Udstilling

  • Mandag 06:30 - 20:00
  • Tirsdag - Fredag 06:30 - 17:30
  • Lørdag 08:00 - 12:00

Lager & Proffcenter

  • Mandag - Fredag 06:30 - 16:30
  • Lørdag 08:00 - 12:00
  • Søndag Lukket

SÆRLIGE ÅBNINGSTIDER