Trægulv

​Find dit nye trægulv hos Steff Byg A/S

I de mange varehaller hos Steff Byg A/S har vi et stort sortiment af alle slags byggematerialer til dit nye trægulv. Vi dækker hele Jylland, heriblandt især Varde, Esbjerg og Ribe – men uanset hvor du bor, er vi altid klar i vores tømmerhandel til at rådgive og vejlede.

Funktionen, udtrykket og stemningen i et rum afhænger i meget høj grad af gulvet.
Vi har hos Steff Byg A/S specialiseret os særligt i trægulve, så vi kan hjælpe dig med at finde den type, der passer til lige præcis dine ønsker og krav. Et gulv af træ gør det muligt at få et stykke af naturen med ind i din indretning, og det passer ind i rigtig mange hjem.

Et trægulv giver mange forskellige muligheder

Gulve i massivt træ har en flot overflade, hvor træets naturlige strukturer er meget tydelige. Desuden er gulvets naturlige materialer med til at skabe et godt indeklima i rummet. Massive trægulve har en meget lang levetid, da de kan slibes ned mange gange, så de bliver som nye igen. Massive trægulve er derfor en fornuftig, fremtidssikker og økonomisk løsning.
Gulve i massivt træ findes i forskellige farvetoner – lyse, mørke og alt derimellem.
Det lyse træ passer godt ind i dit hjem, hvis du har en minimalistisk og nordisk indretning. Det lyse træ er med til at skabe rene linjer og få rummet til at virke større.
Mørke trægulve er derimod mere fremtrædende i udtrykket end lyse. De er et ideelt valg, hvis du ønsker at skabe en mere hyggelig og intim stemning i et lidt større rum.  
Der er mange forskellige muligheder, og vores store sortiment gør det muligt at finde lige præcis det trægulv, der passer perfekt til dig og din indretningsstil.

Få gode råd og se vores store sortiment af trægulve

I vores trælast i Esbjerg har vi et stort udvalg af trægulve med helt op til 50 forskellige typer at vælge imellem. Vi har trægulve i mange forskellige varianter og til ethvert behov.
Udvalget spænder bredt, og der er større eller mindre forskel i forhold til udseende, slidstyrke, pris og funktionalitet på alle vores gulve.
For eksempel er det en god idé at tage med i overvejelserne, om dit trægulv skal være med fine eller grove sorteringer. Fine sorteringer har et enkelt og elegant udtryk, mens de grovere sorteringer er mere rustikke og ofte med tydelige knaster.
Desuden er der forskel på trægulvenes hårdhed og strukturen i overfladen. Dette betyder samtidig, at der er forskel på vedligeholdelsen af gulvene.
Der er altså mange ting, du skal tage stilling til, når du vælger at få et nyt trægulv.
Netop derfor står vi altid klar i vores tømmerhandel med gode råd og vejledning, så du kan få svar på alle dine spørgsmål. Hos Steff Byg A/S har vi kompetente og servicemindede medarbejdere, der med glæde vil hjælpe og guide dig til det perfekte valg af dit nye trægulv.

 

 

Kundeservice

Kontor & Udstilling

  • Mandag 06:30 - 20:00
  • Tirsdag - Fredag 06:30 - 17:30
  • Lørdag 08:00 - 12:00

Lager & Proffcenter

  • Mandag - Fredag 06:30 - 16:30
  • Lørdag 08:00 - 12:00
  • Søndag Lukket

SÆRLIGE ÅBNINGSTIDER