Nyt Badeværelse

Få inspiration til dit nye badeværelse hos Steff Byg A/S

Da badeværelset har en stor betydning for hele stemningen i hjemmet, drømmer mange om at investere i et nyt. Hos Steff Byg A/S har vi et stort udvalg af materialer i god kvalitet, så du kan få inspiration til dit nye badeværelse. Vi dækker hele Jylland og er altid klar med vejledning til dit nye badeværelse.

Store krav til et nyt og moderne badeværelse

Når du skal indrette dit nye badeværelse, er der mange ting, der skal gå op i en højere enhed. Det skal først og fremmest være stilfuldt og tidløst, så du kan have det i dit hjem mange år ud i fremtiden. Samtidig er det vigtigt, at badeværelsets funktionalitet er helt i top, så derfor skal alle materialer som for eksempel armaturer være i god kvalitet.

En velovervejet kombination af rummets udtryk og brugbarhed, tilpasset specielt til dine ønsker, er opskriften på det perfekte badeværelse.
Vi er dog alle forskellige i forhold til individuel stil, og derfor er udtrykket i dit nye badeværelse meget personligt. Det er helt op til dig, hvordan dit nye badeværelse skal være, så det kommer til at passe bedst muligt ind i resten af huset.   
Du skal overveje alt fra type af armatur til farve og størrelsen af klinker på dit nye badeværelse. Et badeværelse med lyse klinker vil give en følelse af velvære og afslappethed. Materialer i hvid marmor vil kunne give det rette udtryk, hvis du samtidig ønsker at skabe et mere luksuriøst badeværelse. Hvis du derimod vælger mørkere klinker, vil rummet blive mere spændende og moderne. Du kan også være nytænkende og eksperimentere med enkelte elementer i spraglede farver som for eksempel rød og lysegrøn, så du skaber dit helt eget unikke badeværelse.
Der er altså mange ting, der skal tages stilling til. Netop derfor står vi altid klar med gode råd, så du kan få dine favoritmaterialer i den bedste kvalitet til dit nye badeværelse.

Få gode råd og se vores store badeværelse udstilling

I vores tømmerhandel har vi en stor udstilling med forskellige badeværelser, hvor du kan få inspiration til dit nye badeværelse. Hvis du ikke har mulighed for at besøge os i Esbjerg, har vi desuden samlet billeder af de forskellige badeværelsesmiljøer på vores hjemmeside.
Selvom vi ikke har alt inventar på lager, har vi mere end 3000 forskellige slags klinker og kan stort set få alle materialer hjem til vores tømmerhandel forholdsvist hurtigt.
Du er altid mere end velkommen til at komme forbi til en snak, så vi kan gennemgå dine personlige tanker og ideer. Vi kan på den måde skaffe de helt rigtige materialer hjem til dig, hvis de ikke allerede er på vores lager.
Hos Steff Byg A/S har vi kompetente og servicemindede medarbejdere, der naturligvis vil gøre deres bedste for at hjælpe og guide dig til det perfekte valg af inventar til dit nye drømmebadeværelse.

 

 

Kundeservice

Kontor & Udstilling

  • Mandag 06:30 - 20:00
  • Tirsdag - Fredag 06:30 - 17:30
  • Lørdag 08:00 - 12:00

Lager & Proffcenter

  • Mandag - Fredag 06:30 - 16:30
  • Lørdag 08:00 - 12:00
  • Søndag Lukket

SÆRLIGE ÅBNINGSTIDER