Butikken

Find alverdens værktøj, og få gode råd i vores proffcenter

Står du overfor en omfattende renovering af dele eller hele huset, eller mangler I værktøj til jeres nybyggeri i Esbjerg, Varde, Ribe eller andre dele af Jylland? Det rette værktøj er en forudsætning for et vellykket stykke arbejde og kan være forskellen mellem succes og fiasko. I vores proffcenter har vi samlet alverdens værktøj, så du kun behøver at besøge ét sted, uanset om det er badeværelset, terrassen eller køkkenet, som står for tur. Foruden et bredt udvalg af værktøj fra anerkendte producenter får du desuden altid kompetent og fagkyndig vejledning af vores erfarne medarbejdere, så du bliver godt klædt på til dit forestående byggeprojekt i privaten eller firmaet.

Professionel tømmerhandel – til både private og erhverv

Vi bryster os af at have en af Danmarks mest professionelle tømmerhandler – deraf navnet ”proffcenter”. Dette betyder dog ikke, at vores tømmerhandel på nogen måde er forbeholdt professionelle håndværkere eller erhverv. Alle er ganske velkomne til at kigge forbi vores butik i Esbjerg, så er du gør-det-selv-typen, der sætter pris på kvalitet til en fair pris, tager vi gladelig imod dig og hjælper dig godt videre med en holdbar og solid løsning. Kvalitet ligger os meget på sinde, hvorfor du blandt andet altid kan forvente værktøj fra anerkendte producenter, hvor alt fra greb til funktionalitet er i orden.

I vores proffcenter forhandler vi et bredt udvalg af forskellige varenumre inden for et væld af forskellige produktkategorier, herunder blandt andet rundsave, boremaskiner og traditionelt håndværktøj for blot at nævne nogle få. Vi har kort sagt alt det, såvel den ambitiøse gør-det-selv-mand og som en erfaren håndværker har brug for – alt sammen naturligvis til konkurrencedygtige priser, hvor alle kan være med. Skulle vi mod forventning ikke have et produkt hjemme, har vi som en del af XL-BYG adgang til en bredt vifte af nationale og internationale leverandører af værktøj og byggematerialer, så vi lynhurtigt og uden ekstra beregning kan bestille dine ønskede produkter hjem.

God rådgivning er i fokus

Hos os er rådgivning og kundeservice nøgleord. Vi arbejder altid ud fra en tilgang om at tilbyde den enkelte kunde skræddersyede løsninger – uanset om behovene er store eller små. Vi lægger desuden stor vægt på, at vejledningen altid foregår i øjenhøjde, således at du som kunde er i centrum og på et forståeligt sprog får forklaret, hvad vi mener, du skal bruge for at komme helt i mål – selvfølgelig kvit og frit.

Uanset om du har brug for råd i forbindelse med dit byggeprojekt eller bare en god vinkelsliber, er du kommet til det rette sted. Som kunde i vores proffcenter er dine behov og ønsker altid i fokus, og vi bestræber os altid på at finde den helt rette løsning til dig, der selvfølgelig er inden for rammerne af dit budget. Tag et smut forbi vores proffcenter i Esbjerg, og lad vores dygtige medarbejdere hjælpe dig med at finde det, du har brug for.  Du kan også kontakte os på telefon 75 45 98 00 eller firma@steff-byg.dk.

Kundeservice

Kontor & Udstilling

  • Mandag 06:30 - 20:00
  • Tirsdag - Fredag 06:30 - 17:30
  • Lørdag 08:00 - 12:00

Lager & Proffcenter

  • Mandag - Fredag 06:30 - 16:30
  • Lørdag 08:00 - 12:00
  • Søndag Lukket

SÆRLIGE ÅBNINGSTIDER